AYDIN / NAZİLLİ - Kızıldere İlkokulu

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Karne Törenimizi coşkuyla gerçekleştirdik. Öğrencilerimize takdir ve teşekkür belgelerini törenle takdim ettik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz. Herkese iyi tatiller diliyoruz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını düzenlediğimiz etkinliklerle kutladık.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz sergimizde tüm öğrencilerimizin dikkatini çekerek farkındalık oluşturduk. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliğimiz büyük ilgi görerek ulusal basında yer aldı. Fuarımızda emeği geçen ve yanımızda olan herkese tekrar teşekkür ediyoruz.

Kas

TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliğimizi Kızıldere İlkokul/Ortaokulumuzda gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle yaşadığımız coğrafya gereği tarıma dayalı ekonomimize destek sağlama amacıyla hazırladığımız 17 projede seracılık, tarım ve yenilebilir enerji konuları ele aldık. "Her fikir değerlidir" ilkesi ile bilimsel süreci takip ederek oluşturduğumuz projelerimizde her öğrencimizin bilime iz bırakabilmesini sağlayacağını düşünüyoruz.

Ekm

2016-2017 eğitim öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında okulumuzda meclis başkanlığı seçimi yapıldı. Oylama işleminin ardından yapılan sayımda 5-B sınıf temsilcisi Vedat Aktaş´ın seçimi kazandığı belirlendi. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla program yapıldı.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şakir Cihan Koçyiğit okulumuzu ziyaret etti. Ziyaretinde öğretmenlerimizle tanışıp sohbet eden KOÇYİĞİT yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Eyl

15 Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizi Anma programı düzenlendi.

Eyl

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlaması yapıldı. Başarılı, mutlu, huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçirmemiz dileğiyle...

Eyl

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında ders başı yaptık.

May

Kut-ül Amare zaferi Birinci Dünya Savaşında Osmanlı Devletinin Çanakkale cephesinde elde ettiğimiz başarıdan sonraki son başarımızdır. Bu zaferimizin 100. yılına istinaden okulumuzda kutlama töreni yapıldı.

May

Trafik Haftasını kutladık.