T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / NAZİLLİ - Kızıldere İlkokulu

Kızıldere İlkokulu

Telefon
0 256 349 47 14
Belgegeçer
0
WEB
https://kizildereio.meb.k12.tr
Adres
Kızıldere Köyü 09800 Nazilli AYDIN NazilliBeydağ Karayolu Üzeri
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli ve manevi değerleri yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece Nazilli´nin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin bilgili ve beceri sahibi, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yükseköğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış anadilini doğru ve etkili kullanabilen, yazan, anlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Öğretmen :7
Öğrenci :62
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :830
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
08.40 - 14.00
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Kızıldere Köyü Nazilli-Beydağ karayolu üzerinde ilçe merkezine 17 km uzaklıkta bulunmaktadır. Köyümüze ulaşım için Işıklar Birlik, Bağcıllı Birlik, Derebaşı Birlik, Aksu Birlik ve Beydağ-Ödemiş dolmuşları kullanılmaktadır. Bu dolmuşlar yaklaşık olarak her 15-20 dakikada bir geçmektedir. Okulumuzun bütün öğretmenleri Nazilli´de ikamet edip köye gidiş geliş yapmaktadırlar.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 63 km, ilçe merkezine 17 km mesafede bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır